Skip to content
ActualitatSencelles

Sencelles presenta més de mil signatures i al·legacions contra el parc fotovoltaic de ses Planes

Aquest matí el batle de Sencelles, Joan Carles Verd, acompanyat per Joan Rigo, regidor de Participació, Igualtat i Medi Ambient i el regidor del PP, a l’oposició, Toni Ferragut han presentat a la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia més de mil signatures i al·legacions contra el projecte de parc fotovoltaic de ses Planes.

Joan Carles Verd, batle de Sencelles, ha assenyalat que “avui hem vengut, amb altres representants de tots els grups de l’Ajuntament, a la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia a entregar les al·legacions contra el projecte del polígon fotovoltaic de ses Planes. Ho feim juntament amb més de mil signatures que s’han recollit pràcticament en tres dies, com una demostració de la consciència que tenim en el nostre poble sobre la necessitat de protegir el territori amb les poques zones arbòries que ens queden”.

Verd assegura que “s’ha de valorar la unanimitat absoluta que hi ha hagut per part de tots els grups polítics”. “Sabem que els tècnics del Consell han emès un informe en contra d’aquest projecte, -explica Verd- el que sembla indicar que el camí està traçat cap al fet que aquesta instal·lació no s’autoritzi, però, així i tot, hem volgut venir a fer entrega de les al·legacions i de les signatures, primer, per respecte a la gent que s’ha mobilitzat i segon perquè ens hem d’assegurar que la comissió política del Consell vagi en aquesta línia. Confiam que el Govern acabi desestimant aquest projecte”.

Notícies relacionades:

Back To Top