Skip to content
ActualitatFires i FestesMaria de la Salut

Maria acull diumenge la Fira de Cooperatives amb activitats per a totes les edats

Diumenge, dia 29 de setembre, a partir de les 9.30h, Maria de la Salut acull la Fira de Cooperatives Connexio Coop emmacara en la programació de la XXX Fira del Mercat d’Ocasió del municipi del Pla.

Organitzada per Corda i Poal Cultural S. Coop. aquesta mostra de cooperatives inclou múltiples actes i activitats per a gent de totes les edats durant tot el matí.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Maria de la Salut torna a apostar per Connexió Coop “amb la voluntat de crear i dinamitzar la xarxa de relacions entre entitats cooperativistes i promocionar el producte local, tant gastronòmic com cultural”, expliquen des de l’organització.

A primera hora els assistents podran gaudir d’un torneig d’escacs a càrrec de la cooperativa cultural Suscultura, acompanyat per una activitat pels més petits: el contacontes de El darrer Myotragus. A més, hi haurà estands amb signatures de llibres d’autors locals i un taller de serigrafia a càrrec de la cooperativa artística Malafolla Crew, del qual els participants podran sortir amb algun obsequi. Al migdia i com a cloenda, s’inicia la part musical amb Amulet en concert i els punxa discs locals Piit i Maik. Durant tot el matí hi haurà activitats de dinamització culturals, estands de cooperatives de consum i tasts de producte local.  

Back To Top