Skip to content
ActualitatCulturaVilafranca

Tres generacions de dones conviden a viure els espectacles de la FIET a Vilafranca

Amb una imatge en què apareixen representades tres generacions de dones: així es presenta la nova edició de la FIET, la Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears, que tornarà a omplir Vilafranca de Bonany de teatre, circ, dansa, teresetes, contacontes i un llarg etcètera de propostes destinats a públic de totes les edats, com recull el cartell dissenyat per Bel Gomila. A més de subratllar l’aspecte familiar i obert de la fira, amb una diversitat de propostes pensades per a assistents de totes les edats, amb aquesta imatge també s’ha volgut fer incidència en el compromís feminista per part de l’organització de l’esdeveniment.

La cita serà a Vilafranca del 17 al 20 d’octubre.

Pròximament, s’anunciarà la programació completa de la FIET, que inclou l’estrena absoluta de diferents espectacles i la participació de diverses companyies nacionals i internacionals, a més d’una dotzena de companyies provinents d’arreu de les Balears. Val a dir que enguany s’ha fet una aposta decidida pel jovent, amb la creació del grup FIET en xerxa amb la participació de joves d’entre 16 i 25 anys. A més, els joves també seran presents a les jornades professionals que s’organitzen en paral·lel a la fira i que enguany apostaran per posar cos i ànima en escena.

La FIET 2024 compta amb el suport de les següents institucions i empreses: Institut d’Estudis Baleàrics, Consell de Mallorca, INAEM, Ajuntament de Vilafranca de Bonany, Fundació Baleària, Fundació La Caixa, Melchor Mascaró, Inturotel, TIB, IB3, RTVE i Tot Pla.

També té el suport de comerços, restaurants i associacions locals de Vilafranca com Es Cruce, Mallorca Verda, Forn can Toni, Ca n’Amer, Ca Na Molineta, S’estanc Vell, Pub Es Glop i Futbol Club Vilafranca, entre d’altres.

Back To Top