Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacatEsportsLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPorreresSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Els equips del Pla dominen a 1a i 2a regional i primera victòria del Sineu a Autonòmica

L’equip femení del CE Sineu aconseguí la primera victòria de la temporada a la categoria autonòmica. A la finalització d’aquesta jornada cal destacar que els equips del Pla dominen el grup A de primera i el grup B de segona regional en el qual es disputaren dos ajustats derbis comarcals. Començà la temporada a la categoria femenina regional i ho feu també amb enfrontament entre els dos únics representants del Pla a la categoria.

3 DIVISIÓ

La UE Porreres continua a la part alta de la classificació de tercera divisió sense conèixer la derrota quan s’han celebrat quatre jornades. L’equip del Pla empatà a un gol en el partit disputat a ses Forques contra el Llosetense. S’avançaren els porrerencs amb gol d’Alejandro Àlvarez en el minut 45′ però els del Raiguer empaten ja a la segona part. Els de Porreres queden cinquens amb dues victòries i dos empats.

El femení de l’Algaida va perdre de forma contundent (5-0) a Torrejón de Ardoz en un partit en què les madrilenyes no deixaren massa opcions a les representants del Pla que amb aquesta derrota cauen fins a la 13 posició amb una victòria i tres derrotes.

PREFERENT

Dels quatre representants de la comarca, només el Petra aconseguí la victòria en una categoria que continua liderant el Sineu “A”. Els sineuers empataren a un gol com a locals en el seu partit contra el CD Consell. Els petrers aconseguiren una meritòria victòria 1-3 a Portocristo. Els del port de Manacor s’avançaren ben prest (3′) però els del Pla remuntaren amb dianes de Toni Lliteras (11′) i doblet de Marc Llabrés que decidí en el tram final amb dos gols en el minut 70 i 88.

Altres resultats:

Algaida 1 – 1 CD Consell.

Xilvar 4- 0 Athlètic Montuïri.

El Sineu A aconseguí la primera victòria de la temporada a la tercera jornada.

FEMENINA AUTONÒMICA

A la tercera la vençuda. El Sineu, únic equip representant de la comarca a la categoria autonòmica s’anotà la primera victòria (2-1) en partit que les enfrontà a l’Alcúdia. Les sineurers es feren fortes en el seu feu de Son Magí per remuntar un gol visitant aconseguit en el minut 14′. A la segona part els gols de Maria Fernández en el minut 55 i un altre de Paula Perelló en el 67 deixaven aquesta primera victòria al Pla. Les del Pla queden en desena posició després de tres jornades en una categoria formada per 16 equips.

L’Atlètic Sencelles celebra el 2-6 a domicili.

1 REGIONAL

En el grup A, l’Atlètic Sencelles es col·loca líder de la categoria amb 7 punts després d’una victòria sense pal·liatius en el camp de l’Athletic Marratxí. 2-6 acabà un partit que els de la comarca ja guanyaven 0-4 en el minut 38. Hat-trick de Jaume Pons, doble de Josep A. Llabrés i un gol d’Eric Picó.

En el grup B derrota del Vilafranca (1-2) a casa contra d’Arenal i empat a un gol del Maria amb el Montaura.

Altres resultats: Llosetense 2 – 0 Maria de la Salut.

FEMENINA REGIONAL

El primer partit de la temporada d’aquesta categoria va dur un derbi comarcal entre els dos únics representants de la categoria el Lloret i l’Algaida B. El camp Toni Coll Real de Lloret fou l’escenari del matx que acabà amb victòria local per la mínima. El gol l’aconseguí Rosana Cañellas en el minut 63 de partit.

2 REGIONAL

Els equips del Pla dominen aquesta categoria empatats a 9 punts amb el Bunyola hi estan el Porreres B, l’Algaida B i el Taujà que compten els seus partits per victòries.

Els algaidins s’imposaren (0-1) en el derbi comarcal dins Sineu amb gol de Joan Fiol.

En el duel entre el Porreres B i ses Salines fou determinant l’entrada en el camp de Vicenç Marí que aconseguí anotar un doblet. En el descans el marcador no s’havia mogut i els gols arribaren a la segona amb els esmentats de Marí i un de Sebastià Barceló. 3-0 dels porrerencs contra els de Migjorn.

En l’altre derbi comarcal de la categoria el Taujà s’imposà dins Llubí en un emocionant partit. Els gols arribaren a la segona part. En el 49 s’avançaren els de Santa Eugènia amb gol de José Miguel Ortega. Empataren ben aviat els llubiners per obra de Nofre Alomar en el 52. Quan pareixia que el partit acabaria en taules, anotà en el 90 Miquel A. Márquez pel Taujà.

Lloret 1- 4 Son Macià.