Skip to content
ActualitatDestacatLlubi

Llubí barata un solar urbà per tres que destinarà a serveis educatius i esportius

Solar que ara és de titularitat municipal que està al costat de l'escoleta.

L’Ajuntament de Llubí ha aconseguit tres solars que destinarà a equipaments educatius i esportius a canvi d’un urbà de titularitat municipal.

El passat ple del Consistori llubiner aprovà aquesta permuta, una operació mitjançant la qual l’Ajuntament canvia un solar de 864 metres quadrats ubicat en el carrer del Born número per tres solars. Concretament, dos solars estan ubicats devora l’escoleta municipal del carrer Ramon Llull i fan 145 i 158 metres quadrats respectivament.

En aquest sentit, la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, ha explicat que aquests dos solars seran destinats a equipaments educatius, ja que serviran per a ampliar l’Escoleta d’Educació Infantil Moixaina. De fet, l’Ajuntament de Llubí té una subvenció concedida per a l’ampliació de places. “Ara per ara ho deixarem preparat per ampliar amb dues aules, però de moment només en farem una”, informa la batlessa.

L’altre solar que passa a ser de titularitat municipal està devora el poliesportiu ses Comes i fa 986 metres quadrats. Aquest solar ja està qualificat per acollir equipaments i la intenció és destinar-lo a futures ampliacions del poliesportiu.

Aquesta operació s’ha fet segons taxació i el preu dels dos lots era de 260.000 € euros cadascun. El particular que ha permutat els tres esmentats solars es podrà fer un habitatge unifamiliar en el del carrer del Born.

En els terrenys del poliesportiu ja eren per equipaments i en els dos solars del costat de l’escoleta s’hi podia construir un habitatge a cadascun.

Back To Top