Skip to content
ActualitatMontuïri

L’Ajuntament de Montuïri demana al Consell que solucioni el drenatge del carrer Ramon Llull i millores a Emili Pou

Imatge del Carrer Ramon Llull, carretera MA-3210A, durant les darreres inundacions.

L’Ajuntament de Montuïri ha remès un escrit al departament de Carreteres del Consell de Mallorca que solucioni els problemes de drenatge del carrer Ramon Llull, una via de titularitat de l’administració insular (MA-3210A). Amb aquest objectiu, l’Ajuntament montuïrer ha demanat una reunió amb els responsables de Carreteres per tal de trobar una solució, una trobada en la qual també demanarà millores d’infraestructura en el carrer Emili Pou.

El regidor i tinent de batlessa, Toni Miralles, ha explicat els problemes que comporta l’estat actual d’aquest carrer: “Quan plou molt en poc temps a Montuïri, la part baixa del poble, els carrers Pere Capellà i Ramon Llull no poden drenar tota l’aigua i això ens crea problemes d’inundacions”.

Pel que fa al carrer Emili Pou, l’Ajuntament demana també canviar l’enreixat de la via “perquè està en males condicions i fa molt de renou amb el pas dels vehicles fet que és molt molest pels residents”, apunta Miralles.

Per altra banda, informa que l’Ajuntament de Montuïri ha dut a terme aquests dies passat les tasques de manteniment. En aquest sentit, s’han fet el coll nou d’un pou que hi ha a un dels solars de Pere Capellà, també s’ha canviat el tub que canalitza aquesta aigua cap a la síquia i s’ha netejat la síquia fins a Sa Corona, que acull l’aigua que arriba des de Ramon Llull i Pere Capellà.

Back To Top