Skip to content
ActualitatAlgaidaFires i Festes

Tot a punt per a la 18a Mostra Gastronòmica d’Algaida amb nou restaurants i tres cellers

L’Ajuntament d’Algaida ha presentat avui la 18a edició de la Mostra Gastronòmica que se celebra entre divendres, dia 10 i diumenge dia 20 d’octubre, i manté el format consolidat els darrers anys. Així enguany hi participen nou establiments del municipi que oferiran menús especials que representen el millor de la gastronomia local, posant l’accent en ingredients de proximitat, productes de temporada i receptes autòctones.

Els establiments participants són: Can Sant Café, Es 4 Vents, Finca Treurer, Pepe Nero, Sa Talaieta, S’Espiga, Sa Tanqueta de Randa, Celler Bar Randa i Santuari de Cura.

A més, aquest any, la mostra ofereix l’oportunitat de degustar els vins de Can Majoral, Oliver Moragues i Nave Rover.

Els menús estaran disponibles als restaurants entre els dies 10 al 20 d’octubre. Es sortejarà una nit amb berenar i sopar a Finca Treurer entre totes aquelles persones que participin en la mostra gastronòmica (a triar o de l’1 de novembre al 22 de desembre de 2024 o de l’1 al 30 de març de 2025).

Cal recordar que, com és habitual, és obligatori reservar als restaurants i es recomana fer-ho amb antelació, ja que les places són limitades.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, ha destacat que “aquesta mostra gastronòmica fou impulsada en el seu moment pel batle Jaume Jaume qui va ser pioner a voler donar a conèixer aquestes empreses del sector i des de la seva posada en marxa ha anat evolucionant i s’ha adaptat a les necessitats dels restauradors i dels cellers i també a la demanda dels clients del poble i dels que venen de fora”.

Aquest esdeveniment demostra la força de la tradició hostalera i de la restauració del municipi. “Des del segle passat hem tengut molts d’hostals, cellers i també és una terra de bons vins i el que volem és continuar amb aquesta tradició i aquesta Mostra Gastronòmica n’és un emblema i volem continuar fent feina per a donar a conèixer tots els productes que tenim. És una ocasió única per gaudir dels sabors de la terra, en un ambient acollidor i festiu, on la tradició i l’avantguarda culinària van acompanyats de la mà per oferir una experiència gastronòmica de primer nivell”.

MENÚS

Back To Top