Skip to content
ActualitatSineu

Sineu acollirà el segon Festival Voliana-Celebrem la diversitat

El col·lectiu Voliana i l’Ajuntament de Sineu han presentat avui la segona edició del Festival Voliana-Celebrem la Diversitat, que es durà a terme el divendres 18 d’octubre, en horari d’horabaixa, al centre sociocultural de Sa Quintana de Sineu. A l’acte de presentació hi han assistit Maria Agnès Bibiloni i Marto, representants del col·lectiu Voliana, i Rosana Rebassa, regidora de Salut, Benestar Social i Participació Ciutadana; i Tomeu Mulet, batle de Sineu.

Segons les representants del col·lectiu Voliana, “el nostre projecte, sense ànim de lucre, va néixer per sensibilitzar a la població en vers del desconeixement sobre la diversitat funcional”. Així mateix, les promotores del Festival, recorden que “amb la segona edició del Festival, que està adreçat a totes les edats, consolidam un projecte que dona protagonisme a les persones amb diversitat funcional o sensorial, que també tenen dret a gaudir de la vida, i també a les entitats del tercer sector d’acció social”.

Per la seva banda, la regidora de Salut, Benestar Social i Participació Ciutadana, afirma que “és un luxe que l’Ajuntament de Sineu col·labori amb un projecte com Voliana, ja que amb només dues edicions està demostrant que és una aposta ferma per la inclusió social sense cap tipus de distinció”.

Aquest festival, que s’origina a l’aula d’emprenedoria del Centre Integrat de Serveis Socioculturals CIFP Son Llebre, té com a objectiu donar visibilitat a totes les entitats del tercer sector d’acció social, així com a les persones amb diversitat funcional, amb la finalitat de promoure la seva inclusió. Enguany hi col·laboren una dotzena d’entitats i associacions de caràcter local i insular.

La jornada, que començarà a les 16.30 hores i acabarà ben entrat el vespre, és gratuïta per a tothom. S’hi oferiran tallers socioeducatius, xerrades informatives, activitats plàstiques i propostes per a infants, a més d’un mercadet artesà i espectacles audiovisuals i diverses actuacions. Podeu veure la programació completa al cartell adjunt. 

Back To Top