Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacatEsportsLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSanta EugeniaSencellesSineu

El Porreres s’instal·la en la planta noble de 3 divisió i el Sineu es manté líder de Preferent

El Porreres ja és la revelació a 3 divisió. El Vilafranca és cinquè a 1 Regional després de dues victòries consecutives.


La Unió Esportiva Porreres s’ha instal·lat en la planta noble de la tercera divisió i és l’equip revelació del campionat en l’any del seu retorn a la categoria després de 40 anys d’absència. Per la seva banda, el Sineu continua líder en solitari a Preferent. D’aquesta categoria cal destacar la victòria a domicili de l’Athlètic Montuïri amb una espectacular remuntada. A segona regional, dels sis equips de la comarca del Pla, només el B del Porreres va aconseguir la victòria. El Femení Autonòmica del Sineu aconseguí la seva segona victòria de la temporada.

3 DIVISIÓ

La UE Porreres aconseguí una victòria de prestigi a Magalluf en guanyar per la mínima (0-1, Rodrigo Cuenca (P) 37′) al Platges de Calvià, equip que, com els porrerencs, no coneixia la derrota. Cal destacar que pel Porreres debutà Luis Alberto Castaño “Canario”, flamant nou fitxatge de l’equip del Pla. Els de Miquel Soler són quarts a la categoria amb tres victòries. L’equip treu el màxim profit als gols macats, ja que n’ha aconseguit 4 i és, juntament amb el Poblense, l’equip manco golejat amb només un gol rebut.

Guillem Basllester i Pons Mesquida amb Luís Alberto Castaño.

El femení de l’Algaida no aconsegueix aixecar el vol i diumenge encaixà la cinquena derrota consecutiva en l’enfrontament illenc contra al Baleares. Les de Palma s’imposaren 3-1 a les del Pla. El gol de les algaidines l’aconseguí Leoni M. Hennrich. Són tretzenes a la classificació en un grup de setze equips.

PREFERENT

La categoria està comandada en solitari pel Sineu que s’imposà 2-1 a l’Alcúdia en un equip en què els locals acabaren demanant l’hora. Els d’Alcúdia arribaven a Son Magí com a aspirant a prendre la primera plaça als d’Amador Gacias. Després del gol inicial de Rafel Prieto (14′) empatà l’Alcúdia cinc minuts després de la represa. En el 62 Domingo Blesa marcà el segon pels del Pla que aconseguiren aguantar el marcador fins al final. Entre el minut 72 i el 90 els locals varen veure 6 targetes grogues.

A aquesta categoria cal destacar la segona victòria de la temporada de l’Athletic Montuïri que venia de dues derrotes consecutives. A més, aquesta arribà després d’una espectacular remuntada dins Can Picafort. La cosa pintava molt malament quan en el minut 28 els del Pla perdien 3-0. Però el pas pels vestidors va venir bé als montuïrers que a la segona part foren un autèntic vendaval. Inicià la remuntada Pere J. Martorell en el minut tres de la represa i escurçà distàncies Antoni Mayol (62′). Després arribà el moment de Miquel Florit qui empatà en el 75 i marcà el gol de la victòria en el 91.

Altres resultats:

CE Espanya 3 – 2 Petra.

FEMENINA AUTONÒMICA

El Sineu A es retrobà amb una victòria per la mínima (1-0) contra el Platges de Calvià. El gol per les sineueres l’aconseguí Sfaia El Maslouhi en el minut 32. Les de Bernat Coll queden així en una còmoda vuitena posició marcant just la mitja taula de la categoria.

1 REGIONAL

En el grup A, primera derrota de la temporada de l’Atlètic Sencelles que va perdre el lideratge de la categoria en caure dins Campanet (2-1) en un partit en el qual s’havien avançat en el marcador amb gol de Jaume Pons.

En el grup B el Vilafranca va encadenar la segona victòria consecutiva en guanya per la mínima al Calvià amb gol en el minut 90 aconseguit per Antoni Llull. Els de Sergi Caldentey són cinquens amb 10 punts en una classificació que comanda l’Escolar de Capdepera amb 13.

Altres resultats: Maria de la Salut 0 – 1 Santa Maria. Els mariandos tanquen la classificació amb un empat i quatre derrotes.

Foto de la celebració de la victòria publicada al compte d’instagram del Lloret.

FEMENINA REGIONAL

Golejada d’escàndol en el Toni Coll Real de Lloret. La Unió Esportiva Lloret s’imposà 7-0 al Juv. Ca’n Picafort amb hat-trick de Rosana Cañellas. També marcaren Marina Rodríguez, Isabel Seguí, Catalina Ferrer i Laura Mas. Les lloretanes són cinquenes amb 7 punts després de tres jornades.

Altres resultats: Constància 3 -1 Algaida B.

2 REGIONAL

Només el Porreres B aconseguí la victòria en B d’una categoria on juguen sis equips de la comarca. L’equip entrenat per Tono Oliver s’imposà 6-0 al Santa Maria amb un hat-trick de Vicenç Marí, doblet de Simó Bonet i un gol d’Antony Fernández.

De la jornada cal destacar l’empat (1-1) del Taujà a Son Servera. El punt no li serví per mantenir el liderat de la categoria.

Altres resultats:

Algaida B 1 – 3 Campos

Sineu B 3 – 4 CE Son Macià

UE Lloret 1 – 3 Portocristo.

Llubí – Athlètic Huialfàs (sense resultat).

Back To Top