Skip to content
AlgaidaDestacatEsportsLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Victòries de prestigi en femení i primeres derrotes en masculí d’equips del Pla

El Sineu d'Autonòmica i el Lloret de Regional aconseguiren importants victòries a domicili.

De la jornada pels equips del Pla de Mallorca a les diferents categories destaca la maneta aconseguida pel Sineu Femení Autonòmic a Menorca i també la primera derrota de l’equip sineuer masculí de Preferent. A 3 divisió la UE Porreres va patir la primera derrota de la temporada a mans del líder de la categoria. A primera regional el Vilafranca va embalat i aconseguí la tercera victòria consecutiva. Les que també estan en ratxa són les dones del Lloret Femení regional que aconseguiren la segona victòria consecutiva.

3 DIVISIÓ

La UE Porreres va patir la primera derrota de la temporada a la jornada 7 i va fer com a local contra el líder de la categoria. La Penya Independent es va imposar a ses Forques 0-2 amb gols en el darrer minut de cada part. Un en el psicològic 45 i el segon per sentenciar en el 90. Amb aquest resultat els de Miguel Soler es situen en setena posició amb 3 victòries, 3 empats i una derrota.

A l’Algaida B li està costant adaptar-se al complicat grup amb el qual li ha tocat compatir i acumulà una nova derrota en terreres madrilenyes. Derrota 5-1 de les algaidines que s’avançaren amb gol de Caterina Gomila en el minut 10. Fou un miratge perquè les de l’Olympia de las Rozas varen remuntar i tancaren la primera part amb 3-1.

PREFERENT

Mala jornada pels equips del Pla i especialment pel Sineu que va patir la primera derrota de la temporada (2-1) dins s’Horta, un equip que ve en ratxa amb tres victòries consecutives. El gol del Sineu el marcà Domingo Blesa. Tot i aquesta travelada el Sineu continua líder de la categoria.

Cal destacar l’empat sense gols en un derbi comarcal de la jornada. A Na Capitana, Petra 0-0 Algaida.

Altres resultats:

Athletic Montuïri 2 – 2 Murense.

FEMENINA AUTONÒMICA

El Sineu A fou una apisonadora en el seu desplaçament a Menorca i tornaren amb una contundent victòria (5-0) en el partit que les enfrontà amb la UD Mahon. Les de Bernat Coll no donaren cap opció a les locals i en el descans ja guanyaven 0-3. Les golejadores foren Maria Magdalena Aloy, Martina Fernández de Heredia (2), Cora Nascimiento i Thais de Dios. Amb aquesta victòria les de Sineu són vuitenes i s’estableixen en el grup de la part alta de la classificació amb tres victòries i tres derrotes.

1 REGIONAL

En el grup A, després de partir la primera derrota la setmana passada l’Atlètic Sencelles es retrobà amb la victòria i de quina manera. L’equip entrenat per Jaume Garcies s’imposà 5-1 al Colònia de Sant Pere. Marcà per partida doble Pere Pons i també Eric Picó, Antoni Llabrés i Antoni J. Valles. Amb aquesta victòria l’equip del Pla no aconsegueix recuperar el liderat, però es manté a només un punt del primer classificat, el San Cayetano.

En el grup B el Vilafranca està en ratxa i aconseguí la tercera victòria consecutiva dins es Moleter de Sant Llorenç. Els vilafranquers s’imposaren 1-2 al Cardassar amb gols de Gabriel Genestar i Pau Sureda. L’equip de la comarca es situa quart amb 13 punts, a tres del líder l’Escolar de Capdepera.

Altres resultats: S’Alqueria 3-1 Maria de la Salut

FEMENINA REGIONAL

Nova victòria del Lloret que continua imbatut quan s’han disputat 4 jornades. Les jugadores que dirigeix Joan Nicolau s’imposaren 0-2 a Santa Ponsa amb gols a les acaballes de cada part. Marcaren Catalina Ferrer (44′) i Marina Rodríguez (89′). Les lloretanes són quartes a la classificació amb 3 victòries i un empat amb 10 punts i a només dos punts del líder, el Constància.

Altres resultats: Algaida B 1- 2 Pollença.

2 REGIONAL

Importants victòries del Porreres i el Taujà que els serveixen per mantenir-se a la zona alta de la classificació. El Porreres B s’imposà dins sa Pobla a l’Athlètic Huialfás (1-2) amb gols de dos dels seus habituals anotadors, Antony Fernández i Vicenç Marí. Aquest darrer és el segon màxim golejador de la categoria amb 7 gols en 4 partits.

Pel que fa al Taujà, s’imposà 2-0 al CD s’Illot amb gols d’Antonio Humbert i José Miguel Ortega. Els de Sant Eugènia continuen imbatuts amb 5 victòries i un empat. Són tercers empatats a punts amb el Son Macià i a només dos punts del Bunyola que és un líder sòlid que no ha deixat escapar cap punt.

De la resta d’equips del Pla, important victòria dins Can Picafort del Sineu B després de tres derrotes consecutives. Els del Pla s’imposaren 0 – 2 amb gols de José Arturo García i Joan Ignasi Ferrer. La victòria els serveix per fugir de la zona baixa de la classificació.

Son Macià 6 – 0 Algaida B.

Joventut Bunyola 5 – 0 Llubí